Interieur fotografie

U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken.
De interieurfoto's van uw pand moeten dan ook meer zijn dan een droge afbeelding; ze moeten de sfeer en gedachte uitstralen die u beoogde.
Ik houdt de services graag laagdrempelig. Geen blabla, geen moeilijke voorwaarden en geen hoge vergoedingen. Waar ik wel van houd is een klantgerichte, servicegevoelige aanpak.

Ik lever professionele, hoge kwaliteitsfotografie van vastgoed en interieurs voor bedrijven en particulieren. Met zowel binnen- als buitenopnames zorgen mijn foto’s ervoor dat huizen of interieurs écht in de schijnwerpers komen te staan. Tevens kan ik met een gespecialiseerd statiefkop ook 360° foto's afleveren.
Ik werk in het HDR methode (High Dynamic Range) dit is een vorm van fotografie waarmee je dynamische foto’s kan maken. Doormiddel van ‘tone mapping’ daardoor krijgt de foto een surrealistisch effect zodat je een optimale belichting krijgt zodat alles perfect goed wordt uitgelicht.

Binnen een paar dagen nadat ik uw pand heb gefotografeerd, ontvangt u de complete selectie aan beeldmateriaal (minimaal 40 foto’s op zowel hoge als lage resolutie klaar om op het web te plubiceren).
Graag haal ik alle registers qua kleur en licht naar boven om uw beeldmateriaal net dat tikje meer te geven.

Provincie Groningen Drenthe of daarbuiten: ik verplaats me graag voor een mooi interieur.

The sky is not the limit

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit.
Goede foto's vergroten de kans op een snellere verkoop van woningen en panden. 

Bij een presentatie kan een luchtfoto het verschil maken bij de eerste selectie in het woningaanbod.
Door gebruik te maken van een luchtfoto krijgt de klant een goed overzicht van de woning en van alle details. Tevens trekt zo'n foto de aandacht en nodigt uit om verder naar de woning te gaan kijken.
Met veel passie fotografeer ik, zowel interieur- als exterieurfoto’s en sinds 2013 ook hoogtefoto's. Al uw objecten worden duidelijk en realistisch gepresenteerd, dit met behulp van de juiste kennis, software en door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige fotoapparatuur, streeft ik naar optimale beeldkwaliteit voor uw foto’s.