Hoelang op voorhand moeten we de boeking vastleggen ?

Dat kan ik helaas niet zeggen, maar ieder jaar zijn er populaire en minder populaire datums. Boek zodra je weet wat je wil.

Hoe verloopt een huwelijksreportage ?

Een huwelijksreportage verloopt volgens jullie wensen en de mogelijkheden volgens jullie dagplanning. Op voorhand wordt er een schema opgemaakt van de dagindeling van jullie huwelijksdag.

Wat als er op jullie trouwdag een defect optreed met de camera apparatuur ?

Ik werk met professionele camera's (Nikon) en originele lenzen en ik heb altijd 2de apparatuur bij mij zowel camera als flitser.

Wat is er inbegrepen in een huwelijksreportage ?

Ik zal aanwezig zijn volgens de afspraken die ik met het aanstaande bruidspaar heb gemaakt. Als u een A of B pakket heeft gekozen, is het mogelijk om alle bestanden te ontvangen na de trouwreportage op een USB stick,  zodat desgewenst de foto's al getoond kunnen worden op een scherm op jullie avondfeest.

Welke mogelijkheden zijn er nog meer ?

Er is ook de mogelijkheid om bedankkaartjes, die evt. de avond zelf geleverd worden, en uitnodigingen.

Wanneer betalen we voor een huwelijksreportage ?

Wanneer jullie een huwelijksreportage boeken, vragen we een aanbetaling van 50 euro. Bij het afleveren van de USB stick betalen jullie de overgebleven som.

Hoeveel kost een huwelijksreportage ?

Een fotoreportage begint bij € 350,- vanaf de voorbereiding tot na de bruidstaart.(totaal 4 uur) Alle foto's worden onbewerkt op een USB stick in hoge resolutie gegeven.

Als er een fotobewerking plaats vindt hoe krijg ik dan de bestanden ?

Zodra ik met de fotobewerking klaar ben verstuur ik deze via "WeTransfer"naar uw mailadres.
WeTransfer is een Nederlandse down- en uploaddienst waarmee grote bestanden tot 2 gigabyte verstuurd kunnen worden. Met de dienst kunnen foto’s, video en presentaties gedeeld worden